Specialistisch en complex.

Van oudsher hebben wij veel klanten in de uitzend- en detacheringsbranche. Dat verklaart onze ruime ervaring op dit gebied. Gezien de vaak uitzonderlijke wijze van opereren hoort daar een passende en flexibele backoffice bij.

Administratie voor deze branche is meestal complexer dan gebruikelijk. Vaak is er sprake van ingewikkelde urenregistratiesystemen met verschillende opdrachtgevers die allemaal weer hun eigen manier van werken, rapporteren en factureren hebben. Wij hebben inmiddels een geavanceerd systeem waarin wij voor u de pensioen- en urenadministraties voor uw medewerkers en het facturatieproces moeiteloos kunnen inrichten, bijhouden en verwerken. Wij maken hiervoor gebruik van de systemen van The Yuki Company, Nmbrs en Comandi die onderling uitstekende communiceren en het gehele traject volledig inzichtelijk maken met - haast - een druk op de knop.

Bij detacheren en uitzenden komen ook zaken kijken als Nen-certificering en G-rekeningbeheer

Uit ervaring weten wij op voorhand pijnpunten te herkennen en hier handig op in te springen. Wij zijn getraind om het overzicht te bewaren, want een goed gestructureerde onderneming legt de basis voor jouw succes. 

Hulp nodig? Neem dan contact met ons op en leg je situatie voor. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.