Van intake nieuw personeel tot ziekteverzuimtrajecten.

Je bent blij met je personeel, maar alle rompslomp die daarbij komt kijken en geregeld moet worden zorgt soms voor hoofdbrekens. Onze experts blijven zich continu verdiepen en zoeken nieuwe manieren om deze processen efficiënter en betrouwbaarder te laten verlopen, zonder daarin de menselijke maat  uit het oog te verliezen. Want, zonder gemotiveerde werknemers geen succesvolle onderneming. Bij de SCT Groep snappen wij dat terdege.

Wij kunnen je bijstaan van de intake van nieuw personeel, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het bijhouden van digitale personeelsdossiers tot ziekteverzuim, ontslag en pensioenen.

Meer weten? Neem dan contact op met een van onze personeelsadviseurs. Zij onderzoeken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Personeelszaken van A tot Z

Ziekteverzuim en ontslagbegeleiding

Bij het aannemen van nieuw personeel gaat veel administratie gepaard. Als ondernemer wil je bezig zijn met het talent dat je binnenhaalt en niet eindeloos hoeven onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, ZZP-overeenkomsten en leaseovereenkomsten

Voor zowel het bijhouden en opstellen van digitale personeelsdossiers als voor (complexe) urenregistratiesystemen, vrije dagen- en ziekteverzuimadministratie of de pensioenplanning en -administratie kun je bij ons terecht.

"Mijn werknemer heeft een burnout en komt voorlopig niet werken. Wat nu?"
Arbo-begeleiding, poortwachtertrajecten, ontslag, transitievergoeding. Hoe pak ik dat aan? Allemaal zaken die gelukkig sporadisch voorkomen maar die je hoofdbrekens kosten wanneer je deze bij de hand hebt. Ze vereisen gedegen kennis van ontwikkelingen en wetgeving maar zijn daarnaast ook arbeidsintensief en vragen daarmee veel tijd. Dit soort trajecten moeten goed worden geregeld en begeleid. Onze HR-experts zijn op de hoogte van alle ins en outs en kunnen je hierin pro-actief begeleiden of het voor je uit handen nemen zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.