Een financieel expert voor een paar uur per maand.

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt aan het inrichten en onderhouden van de financiële en personeelsadministratie. Ook kan het zijn dat je op bepaalde gebieden simpelweg de kennis ontbeert. Vaak is het in dienst nemen van een expert voor slechts een paar uur per maand geen optie. Toch wil je iemand die op de hoogte is van wat er speelt. Vertel ons waar je tegenaan loopt en welke dilemma's er zijn. Jouw persoonlijke accountmanager - zie hem of haar gerust als een betrouwbare collega -  zorgt er pro-actief voor dat al jouw zaken worden geregeld tegen een vast en voordelig maandtarief.  Dan weet je waar je aan toe bent, en ben je ervan verzekerd dat jouw administratie altijd op orde is.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Boekhouding

Facturatie- en debiteurenbeheer

Salarissadministratie

Voor de boekhouding faciliteren wij het innovatieve platform van Yuki. Dit is een online omgeving waarin je gemakkelijk alle betalingen, facturen, lonen en jaarrekeningen kunt verwerken en inzien. Zo zijn bankmutaties beschikbaar met een druk op de knop. Ben je benieuwd of er betalingen zijn gedaan of wil je weten hoe jouw bedrijf er voor staat? Log dan in op de portal of installeer de app van Yuki. Realtime en 24/7!

Het facturatie- debiteurenbeheer is een complexe en tijdrovende klus, die periodiek terugkeert. De SCT Groep ondersteunt bij het inrichten van facturatieprocedures tot het versturen van facturen, het genereren van debiteurenrapportages maar ook bij debiteurenbewaking-en incassotrajecten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het het opzetten, verwerken en bewaken van (complexe) urenadministraties.

In  één oogopslag inzicht in de loonrapportages? Met het HR- en Payroll-pakket van Nmbrs hebben wij een zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk platform, waarmee salarissen van medewerkers gemakkelijk samengesteld en verwerkt worden volgens alle wettelijke normen. Hiermee worden ook de loon- en pensioenaangiften steeds gemakkelijker controleerbaar en beheersbaar. Het opstellen van rapportages voor de fiscus is zo snel en betrouwbaar.