Hoe het allemaal begon...

Vier jaar geleden is SCT Groep opgericht door Yvonne Krak en Victor Tops. Zij kwamen in contact met (startende) ondernemers en MKB’ers die behoefte hadden aan een goed georganiseerde backoffice. Met haar ervaring als manager en directeur bij verschillende organisaties zag zij een groeiende behoefte bij ondernemers voor ervaren en gespecialiseerde backoffice- medewerkers voor een vast aantal uren per week. Yvonne werd een betrouwbare partij die, met al haar ervaring,  bedrijven support biedt en  eigenaren en directies adviseert.

Inmiddels is de SCT-Groep uitgegroeid tot een team van operationele experts voor alle disciplines van de backoffice.

Passie voor ondernemen en ondernemers

Sinds het begin is de SCT Groep gericht op startende ondernemers en MKB’ers die toe zijn aan ondersteuning of hun office manager zien vertrekken, maar SCT is ook gericht op ondernemers die ondersteuning willen bij het implementeren van hun nieuwe ideeën. Het is inspirerend om deze ondernemers te ondersteunen en om te zien dat de ondernemer zich volledig kan focussen op groei, personeel en visie van de onderneming.

Inmiddels is ons team uitgebreid met beginnende young professionals die dezelfde passie met ons delen. Zij krijgen bij de SCT-Groep een brede opleiding op het gebied van backoffice support, maar brengen ook veel kennis met zich mee over de steeds uitgebreidere mogelijkheden van het IT-landschap en deze combinatie is zeer waardevol gebleken.

Persoonlijke aanpak

Iedere onderneming heeft andere behoeftes en vraagt om een andere aanpak. Onze consultants doen daarom een uitgebreide inventarisatie van de behoefte, want de inrichting van de backoffice is dan ook maatwerk. Mede om die reden hebben wij softwarepakketten gezocht en gevonden die flexibel kunnen meebewegen met de diverse behoeftes vanuit de ondernemers. Door het gebruik van goed geïntegreerde backoffice-systemen zoals, Nmbrs, The Yuki Company, Yoobi en Comandi, kunnen wij flexibel meebewegen met de klant.

De backoffice is hierdoor niet meer een last, maar een waardevol instrument dat ondernemers kunnen inzetten in het bepalen van hun koers.